detector.media
17.05.2012 11:39
До Княжицького прийде відсторонений головред УНІАНу Олександр Харченко

17 травня у програмі «Вечір з Миколою Княжицьким» говоритимуть про звільнення Олександра Харченка, реконструкцію старого Києва та новообраного омбудсмена. Про це повідомляє прес-служба ТВі.

 

Зокрема, обговорюватимуть такі теми:

 

- Яке завдання ставить новообраний уповноважений Верховної Ради з питань прав людини? Та чи зможе новий омбудсмен бути політично незалежним - про це - Валерія Лутковська.

 

- Хто зупинить руйнування старого Києва? Та до чого може призвести нова реконструкція Гостинного двору? Про це - голова профільної комісії Київради Олександр Бригинець та києвознавець Владислава Осьмак.

 

- За що усунули з посади головного редактора агентства УНІАН Олександра Харченка? Як вплине це звільнення на український медіапростір? Про це - сам звільнений головред.

 

- Як США оцінюють рівень свободи та демократії в Україні? Чи є у нас вибіркове правосуддя? Про це - заступник керівника Бюро демократії і прав людини Держдепу Томас Мелія.

 

- Чим живе сучасне російське суспільство та чи є в Росії демократія після виборів нового президента? Про це - сатирик та філософ Віктор Шендерович.

 

Крім того, у програмі - нове сатиричне шоу від «Веселого песця». Автори проекту  - Геннадій Гельфер, Євген Гендін та Євген Чепурняк.

 

«Вечір з Миколою Княжицьким» виходить о 21:00.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY