detector.media
11.05.2012 19:33
Перший запустить «Щоденники Євробачення» з Тимуром Мірошниченком
З форматом трансляції фіналу і півфіналів «Євробачення» канал ще не визначився

Перший національний до «Євробачення-2012» запустить «щоденники» конкурсу. Про це «Детектор медіа» розповів заступник генерального директора Національної телекомпанії України з міжнародних та музичних проектів Валід Арфуш.

 

За його словами, цей проект вийде у тому ж форматі, що й минулого року. Вестиме його Тимур Мірошниченко, який записуватиме «Щоденники Євробаченяя» в Баку і надсилатиме до НТКУ. Упродовж дня телекомпанія має намір повторювати проект кілька разів.

 

При цьому Валід Арфуш зазначив, що компанія ще остаточно не визначилась із форматом трансляції фіналу та півфіналів конкурсу.

 

«Намагатимемось, щоб була студія до і після конкурсу. Наразі ми ведемо перемовини зі спонсором, щоб це можна було зробити. Хочеться зробити яскраву і красиву студію, орендувати додаткову техніку», - зазначив пан Арфуш. Однак, за його словами, робити цей проект спільно із «Савік Шустер студією» НТКУ не планує.

 

Нагадаємо, «Євробачення-2012» проходитиме в Баку (Азербайджан) 22, 24 і 26 травня. Представниця України Гайтана виступатиме в другому півфіналі 24 травня з піснею Be My Guest.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY