detector.media
10.05.2012 14:34
«Відкрита розмова» розширилася на Facebook
ПРЕС-РЕЛІЗ

Програма «Відкрита розмова» відкрила сторінку в соціальній мережі Facebook. Про це повідомила Прес-секретар Президента України, керівник Міжвідомчої робочої групи з аналізу стану додержання законодавства про свободу слова та захист прав журналістів при Президентові України Дарія Чепак.

 

На сторінці публікується вся інформація щодо діяльності програми «Відкрита розмова». Також діє віртуальна приймальня для оформлення звернень до міжвідомчого комітету з оперативного реагування на конфлікти за участю представників ЗМІ.

 

«Головна мета виходу «Відкритої розмови» у соціальні мережі - забезпечити зворотний зв'язок, обмін думками між журналістами та експертами щодо питань роботи ЗМІ», - зазначила Дарія Чепак.

 

За словами Прес-секретаря Президента, у планах розвитку сторінки: опитування відвідувачів та обговорення актуальних питань, що стосуються роботи журналістів; розміщення корисної інформації, яка може стати в пригоді як представникам ЗМІ, так і тим, хто з ними співпрацює. «Я дуже сподіваюся, що Facebook-товариство братиме активну участь в обговоренні тем, які є в компетенції програми. Маю надію, що на цій сторінці висловлюватимуться корисні пропозиції та креативні думки», - підкреслила керівник Міжвідомчої робочої групи з аналізу стану додержання законодавства про свободу слова.

 

Приєднатись до «Відкритої розмови» можна тут

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY