detector.media
06.05.2012 15:50
Глядачами стрічки «Матч» у Рівному стануть лише журналісти
Організатори показу остерігаються ексцесів
У Рівному картину «Матч» покажуть лише для представників ЗМІ, повідомляє «Укрінформ». Раніше незгоду із трактуванням історичних подій у цій стрічці висловила громадськість міста.
 
 
7 травня у кіноцентрі «Ера» відбудеться лише прес-показ «Матчу». «У зв'язку із резонансними подіями навколо фільму "Матч" у нашому місті та країні, суперечливими судженнями тих, хто так і не переглянув стрічку та перекручуванням фактів у пресі, відбудеться прес-показ, аби журналісти мали можливість скласти власну думку та прийняти участь у дискусії», - сказала менеджер з реклами зкіноцентру Юлія Доманська.
 
 
До дискусії із журналстами запрошено керівників мережі кінотеатрів «Мультіплекс» та дистриб'юторської компанії «Інтерфільм».
 
 
Як повідомляла «Дуся», під час прем`єри «Матчу» у Києві не обійшлося без ексцесів. Зокрема, представики «Беркута» були змушені винести із залу представників об`єднання «Свобода».  
 
 
Державне агентство України з питань кіно 20 квітня офіційно дозволило прокат фільму «Матч» (режисер Андрій Малюков, Росія, 2012 р.). Виходу картини у прокат передувала дискусія. На думку опонентів стрічки, більшість україномовних киян у «Матчі» постає в негативному світлі. Українська громадськість називала фільм українофобським.  
 
 
«Детектор медіа» 
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY