detector.media
04.05.2012 15:25
Бенкендорф вибачився за Розинську

Національна телекомпанія України та її генеральний директор Єгор Бенкендорф вибачились перед співробітниками ДАІ та міністром внутрішніх справ Віталієм Захарченком за поведінку ведучої Наталії Розинської. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

НТКУ вважає дії своєї співробітниці неприпустимими і обіцяє вжити відповідних заходів для недопущення подібних ситуацій у майбутньому.

 

«Моя життєва позиція, і я впевнений, що не тільки моя, - в будь-якій ситуації потрібно ставитися з повагою до всіх людей. Особливо неприпустимі нецензурні висловлювання і застосування фізичної сили. Зі свого боку я зроблю все, щоби подібне більше ніколи не повторилося», - зазначив  Єгор Бенкендорф.

 

Нагадаємо, Наталія Розинська заявляла, що 2 травня її побили представники ДАІ. Згодом на сайті «Дуся» було оприлюднене відео цієї пригоди, зняте очевидцями подій.

 

У прес-службі міліції стверджують, що на ведучу складено чотири протоколи за адміністративні порушення.

 

Адвокат телеведучої Микола Неділько припускає, що правоохоронні органи, переслідуючи його клієнтку, намагаються вплинути на екс-майора Управління держохорони Миколу Мельниченка.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY