detector.media
03.05.2012 11:10
«Україна» готує фільм про Євро-2012. Зніматимуть самі вболівальники
Канал оголосив кастинги на участь

Канал «Україна» готує документальний фільм «Один день Євро» і вже оголосив про кастинги на участь у ньому. Про це повідомила прес-служба «України».

 

За задумом, учасники зніматимуть на відео день вирішального матчу Чемпіонату Європи з футболу. «Вся країна побачить цей день очима героїв фільму: комусь пощастить потрапити на трибуни стадіону, а хтось вирішить дивитися гру в теплій компанії друзів. Найяскравіші моменти увійдуть в остаточну версію фільму... Цей проект дає шанс футбольним уболівальникам виконати свою мрію і стати причетним до Євро 2012».

 

Взяти участь у кастингах може кожен охочий, незалежно від професії, віку та статі. Для цього необхідно записати двохвилинну відео-візитку, в якій потрібно розповісти про себе, захоплення футболом і плани на перегляд головного матчу української збірної. Потім, за допомогою голосування, будуть визначені переможці, які стануть співавторами документального фільму «Один день Євро» і отримають в подарунок цифрову камеру.

 

«Канал "Україна" підтримується жанр документалістики. "Один день Євро", розроблений за оригінальною ідеєю каналу "Україна", розширить нашу лінійку документальних проектів. Цей формат - абсолютно новий для телебачення. Ми показуємо історії з життя звичайних українців і їхні емоції під час Євро 2012», - каже Ігор Золотаревський, директор департаменту інформаційного мовлення.

 

Детальну інформацію про кастинги можна знайти на сайті каналу «Україна».

 

Нагадаємо, що канал «Україна» є одним з офіційних бродкастерів Євро 2012. В ефірі каналу буде показано 15 матчів, до яких увійдуть всі ігри відбіркового туру за участю української збірної.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY