detector.media
30.04.2012 15:27
«Белсат» розпочав рекламну кампанію для білорусів, які їдуть до України
«Беларусь, абудзіся!»: канал закликає прокидатися раніше, до випуску новин «Белсата» о 7-мій ранку
«Белсат» розпочав рекламну кампанію, адресовану білорусам, які прямують до України, повідомляє сайт телеканалу. Її координує українське рекламне агентство SemoArt.
 
 
1 квітня на прикордонних автошляхах в напрямку України (Доманове, Любяшове, Сарни, Овруч, Чернігів) розмістили постери зі слоганом «Беларусь, абудзіся!» («Прокинся, Білорусь!»). Таким чином «Белсат» закликає білорусів прокидатися  о 7-мій ранку, аби дивитися канал, а також отримувати інформацію від інших доступних в Білорусі незалежних ЗМІ: радіостанцій, газет і сайтів. Крім того, на щитах розміщено рекламу порталу www.belsat.eu. «Зображені на постері будильник і слоган також закликають до національного і громадського пробудження», - пояснюють автори акції.
 
 
 
 
 
 
 
 
Кампанія триватиме протягом 8-ми місяції. Вона фінансується з коштів канадського Міністерства закордонних справ та міжнародної торгівлі (Foreign Affairs and International Trade Canada) в рамках гранту на підтримку незалежних медіа Білорусі IREX. 
 

«Торішню рекламну кампанію "Белсата"в Польщі біля кордону з Білоруссю помітили і ЗМІ, тисячі білорусів, і ми вирішили дати цій ідеї продовження.- коментує директор каналу Агнешка Ромашевськая-Гузи.- Наша головна мета - подолати інформаційну монополію Лукашенка. Але щоб ці дії були ефективними, потрібно долати бар'єри в рекламуванні нашої роботи. Зовнішня реклама "Белсата" в Білорусі не можлива, тому ми збираємося з усіх боків оточити Білорусь своїми щитами. Розпочали з кампанії біля кордону з Україною».
 
 
Наступним кроком «Белсата» буде розміщення постерів біля кордону з Литвою.
 
 
«Детектор медіа» 
Фото - http://belsat.eu
 
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY