detector.media
27.04.2012 12:25
Новий канал готує шоу про відпочинок Притули, Педана і Фреймут
Називатиметься «Двоє в машині, незважаючи на Фреймут»

Новий канал улітку запустить проект під робочою назвою «Двоє в машині, незважаючи на Фреймут». Про це «Телекритиці» розповіла ведуча Нового Ольга Фреймут.

 

Розважальна програма розповідатиме про те, як проводитимуть літній відпочинок Ольга Фреймут та її колеги - ведучі Олександр Педан та Сергій Притула. «За місяць розпочинаються зйомки нового проекту під назвою "Двоє в машині, незважаючи на Фреймут", яку запропонував Притула. Ми втрьох мандруємо Україною», - сказала Ольга.

 

За задумом, ведучі виконуватимуть різні завдання у відпустці, які даватимуть їм глядачі: «Наприклад, ліземо на скелі Довбуша, якщо Притула перемагає, то він, наприклад, іде на нічну дискотеку, і ми маємо всю ніч з ним там пробути, якщо Педан, то ми маємо стрибнути з моста в Кам'янець-Подільську, то ми маємо з ним всі стрибати, або поцупити людям город. Ми орієнтуватимемося паралельно на інтерне-ресурс, де глядачі даватимуть нам завдання».

 

У цьому проекті, за словами Ольги, кожен ведучий матиме свій образ і відповідатиме за один із напрямів Нового каналу: Ольга Фреймут - за романтику, Олександр Педан - за пригоди і Сергій Притула - за гумор.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY