detector.media
27.04.2012 10:15
Девід Брук став директором із стратегічного маркетингу групи «1+1»
Девід Брук став директором із стратегічного маркетингу групи «1+1»
Відповідатиме за розробку концепцій позиціонування каналів

З 26 квітня директором із стратегічного маркетингу групи компаній «1+1» став британець Девід Брук. Про це повідомила прес-служба групи.

 

Девід Брук відповідатиме за розробку концепцій позиціонування каналів групи та контролюватиме їх реалізацію.

 

«Я радію можливості приєднатись до групи на медіаринку України, що надзвичайно стрімко росте і розвивається. Я знаю, що попереду на мене очікує багато викликів, але я з нетерпінням чекаю початку роботи у складі професійної команди групи та впевнений, що зможу зробити свій внесок в успішний розвиток бізнесу» - прокоментував Девід Брук.

 

За словами Олександра Ткаченка, генерального директора групи компаній «1+1», новопризначений директор один з найкращих фахівців із телевізійного маркетингу в Європі: «Група компаній "1+1" має довгострокові цілі та завдання. І, лише залучаючи до роботи найкращих професіоналів, ми можемо бути певні у досягненні нашої мети. Перед Девідом поставлено досить непросту задачу із роботи з брендами та контентом каналів, а також інших медійних активів групи».

 

У різний час Девід Брук обіймав посаду директора з маркетингу каналів STV, Channel 4 і Сhannel 5 (Великобританія), а також був головою правління та виконавчим директором продакшн студії Optimistic Entertaiment.

 

Нагадаємо, восени 2008 посаду маркетинг-директора «1+1» обійняла Євгенія Близнюк, однак в серпні 2011 вона залишила «1+1» і перейшла на СТБ.

 

«Детектор медіа»

Фото - www.mediabusiness.com.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY