detector.media
25.04.2012 17:14
Шоу «1+1» про пластичні операції стартує 19 травня
Шоу «1+1» про пластичні операції стартує 19 травня
«Операцію краси» знято за американським форматом Extreme Makeover

Проект «Операція краса», знятий за форматом Extreme Makeover, стартує на телеканалі «1+1» 19 травня. Про це повідомляє прес-служба.

 

Кожен герой «Операції краса» близько двох місяців провів у кращих клініках пластичної хірургії і повернувся до своїх близьких зовсім іншою людиною. Зйомкам передував ретельний кастинг - в обробці заявок від охочих брали участь пластичні хірурги.

 

«Героями програми стали ті, у кого через зовнішність дійсно не складається доля - особисте життя, кар'єра і інше. Всіх кандидатів ретельно обстежили лікарі, щоб переконається, що їх стан здоров'я дозволить перенести серйозне хірургічне втручання», - йдеться у повідомленні.

 

Після відбору учасники поїхали до клінік Іспанії, Ізраїлю та Німеччини. Лікаря і лікарню для кожного героя «Операції краса» підібрали індивідуально. Учасники в середньому перенесли по 8 - 10 операцій. Лікарі займалися фігурою, вагою, формою носа і щелепи, шкірою, вухами і губами учасників.

 

Під час всього лікування герой не бачився і не спілкувався зі своїми близькими - вони чекали на нього в Києві на урочистій зустрічі.

 

У кожному епізоді програми, буде повністю розказана історія одного героя. Знімальна група проекту також збирається стежити за подальшими долями своїх учасників.

 

Кастинг на участь у наступних сезонах проекту триває.

 

Як писала «Детектор медіа», адаптацію американського формату Extreme Makeover для «1+1» виробляє Sister's production Вікторії Забулонської та Марини Городецької.

 

Оригінальна версія Extreme Makeover вийшла в ефір у 2002 році на каналі АВС.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY