detector.media
23.04.2012 18:14
«У лісах і на горах» Star Media номінований на ТЕФІ-2011
«У лісах і на горах» Star Media номінований на ТЕФІ-2011
За найкращих актрису й оператора

Історичний серіал «У лісах і на горах» кінокомпанії Star Media номінований на російську премію ТЕФІ за 2011 рік у двох номінаціях. Про це повідомляє прес-служба продакшну.

 

У категорії «Ігрове кіно» і номінації «Виконавиця жіночої ролі в телевізійному фільмі/серіалі» за головний приз боротиметься Ольга Арнтгольц, яка виконала роль дочки купця Чапуріна - Настасьї Потапівни. Її суперницями виступлять Катерина Порубель (серіал «Серафима прекрасна») та Ганна Ардова («Одна за всіх»).

 

У номінації «Оператор телевізійного художнього фільму/серіалу» номінований оператор «У лісах і на горах» Едуард Мошкович. У цій категорії також представлені оператори Володимир Башта («Фортеця»), Олексій Федоров і Володимир Споришніков («Втеча»).

 

«Я радий представляти на ТЕФІ серіал "У лісах і на горах". Створений за мотивами романів Мельникова-Печерського, це один з найяскравіших і найбільш складних костюмованих історичних серіалів 2010 року. Крім СНД, серіал уже проданий на супутникові канали США і Канади і на центральні телеканали Румунії. "У лісах і на горах" також став першим російським серіалом, проданим відразу в 16 країн Близького Сходу. Від душі бажаю перемоги заслуженим номінантам - актрисі Ользі Арнтгольц і оператору серіалу Едуарду Мошковичу», - коментує продюсер серіалу Влад Ряшин.

Як зазначається, проект неодноразово висувався в номінанти і отримував призи як «Найкращий серіал» на таких кінооглядах Росії та Україні як: X Міжнародний телекінофорум «Разом», премія «Телетріумф», XIV Бердянський міжнародний кінофестиваль, XIX фестиваль «Віват кіно Росії!».

 

«У лісах і на горах» - це екранізація дилогії Павла Мельникова-Печерского «В лесах» і «На горах», відзнята кінокомпанією Star media. Дія фільму проходить у Заволжі середини ХІХ століття. Головні ролі зіграли Ігор Костолєвський, Володимир Гостюхин, Ольга Кабо, Євгенія Добровольська, Артем Михалков, Ольга Антгольц та інші.

 

Нагадаємо, в Україні серіал «У лісах і на горах» у січні 2011 року показував телеканал «Інтер».

 

Як писала ТК, також до фіналу російського конкурсу ТЕФІ 2011 потрапив серіал «Єфросинія. Продовження» телекомпанії «Мостелефільм», що є партнером групи компаній Star Media.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY