detector.media
22.04.2012 16:00
Серіал «Єфросинія. Продовження» увійшов до числа фіналістів ТЕФІ 2011
Серіал «Єфросинія. Продовження» телекомпанії «Мостелефільм», що є партнером групи компаній StarMedia, потрапив до фіналу російського конкурсу ТЕФІ 2011. Про це повідомляє прес-служба «Мостелефільму».
 

Цього року на головний приз фестивалю - «Золотого Орфея» - претендують 504 телепроекти в 48-ми номінаціях.
 

«Єфросинія. Продовження» увійшов до трійки фіналістів у номінації «Телевізійний художній серіал, телероман / теленовела». Конкурентами є серіал «Обручка» і проект «Інститут шляхетних дівчат».
 
 
«"Єфросинія" - унікальний для нас за тривалістю проект, що виходить вже третій сезон поспіль», - коментує продюсер серіалу, засновник телекомпанії «Мостелефільм» Валентин Опалєв. Співпродюсером серіалу є Владислав Ряшин.
 
 
В основі сюжету другого сезону -продовження історії тайговій діви Єфросинії. Нагадаємо, головною героїнею є дівчина, що виросла далеко від «благ цивілізації» та її прагне здолати випробування долі, не розгубивши душевної доброти, чистоти, щирості.
 
 
Нагадаємо, усі сезони серіалу «Єфросинія» транслювалися в ефірі ТРК «Україна». 
 
 
Телекомпанія «Мостелефільм» створена актором і продюсером Валентином Опалєва в 2006 році. Основною діяльністю компанії є виробництво і дистрибуція телевізійних художніх фільмів і серіалів. Серед потуностей  «Мостелефільму» - знімальні павільйони та обладнання, студії звукового та відеомонтажу, автопарк спецтехніки. Обсяг виробництва кіностудії складає понад 350 годин на рік.


ТЕФІ проводиться у Росії всімнадцяте. Лауреатів оголосять  у травні 2012 року.


«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY