detector.media
18.04.2012 12:16
Запорізький видавець каже, що його викрали і побили через публікацію
Інцидент трапився у грудні 2011

Засновник, видавець і редактор місцевого видання «Народний акцент» Валерій Гальченко заявляє про побиття невідомими в грудні 2011 року. Про це пише ІМІ.

 

За його словами, він прибув до приміщення бізнесмена, в якого був конфлікт з одним із місцевих чиновників і про якого вийшла стаття у виданні «Народний акцент». Після зустрічі журналіста зустріли двоє чоловіків, які заштовхали його в авто й вивезли до лісу. «Били в основному по потилиці й висловлювали невдоволення тим, що пише газета», - сказав журналіст ІМІ. Потім його покинули в лісі, тому додому добирався пішки всю ніч, повідомив видавець.

 

Валерій Гальченко, за його словами, втратив короткострокову пам'ять. Після того, як редактор звернувся в міліцію, правоохоронці відібрали пояснення, але згодом справу закрили. Як зазначається, нещодавно до журналіста повністю повернулася пам'ять і він дав пояснення з приводу нападу уже в прокуратурі.

 

Розголосу в Запорізькому регіоні цей випадок не набув. Наразі місцеві журналісти з обласного центру сказали ІМІ, що їм про видання та видавця нічого не відомо. Генеральна прокуратура перевіряє цю інформацію.

 

Газета «Народний акцент», за словами редактора, виходить в місті Кам'янка-Дніпровська Запорізької області. Загалом вийшло 3 номери по 3 000 екз.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY