detector.media
17.04.2012 14:10
Jewish News One почав мовити українською
Jewish News One почав мовити українською
Найближчим часом планується запуск ще трьох версій мовлення – іспанської, французької й арабської

Перший єврейський міжнародний новинний телеканал Jewish News One (JN1) розпочав мовлення українською. Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердив шеф-редактор Володимир Кацман.

 

«Jewish News One продовжує підтверджувати репутацію рекордсмена на шляху завойовника світового медіапростору. Відповідно до слогану "Дивись, щоб бачити!", канал запустив чергову версію мовлення - україномовну. Українська редакція каналу повністю сформована і працює в штатному цілодобовому режимі», - сказав Володимир Кацман в коментарі «Детектор медіа».

 

Як відомо, раніше була сформована і розпочала роботу російськомовна редакція JN1.

 

Таким чином, на сьогодні JN1 виходить трьома мовами - англійською, російською й українською. Найближчим часом планується запуск ще трьох версій мовлення - іспанської, французької й арабської.

 

На сьогодні телеканал покриває сигналом всю територію Європи, Америки, Близького Сходу, Росії, Марокко. JN1 дивляться також в інтернеті, де представлена офіційна сторінка телеканалу. «Своєрідний рекорд JN1 встановив по переглядам в YouTube, де його аудиторія зростає з кожним днем і досягає вже майже мільйон переглядів», - зазначає пан Кацман. За його словами, представництва Jewish News One також працюють у Тель-Авіві, Києві, Берліні, Брюсселі, Парижі і Москві, а в найближчій перспективі готується відкриття офісів у Лондоні, Вашингтоні й інших світових столицях.

 

Як писала «Детектор медіа», колишній головний редактор видавничого дому «CN-Столичные новости» Володимир Кацман очолив українську і російську редакції телеканалу Jewish News One, що належить Вадиму Рабиновичу.

 

Jewish News One - супутниковий телеканал, що розпочав мовлення англійською мовою у 2011 році. Генеральним продюсером каналу є англійський журналіст Пітер Дікінсон.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY