detector.media
14.04.2012 15:40
Затримали нападників на журналістку «Новой газеты»
Вони кажуть, що керувалися «виключно корисливими міркуваннями»
У Балашисі Московської області затримали нападників на журналістку «Новой газеты» Олену Мілашину та представника Freedom House Еллу Асоян. Про це повідомляє сайт ГУ МВС у Московській області.
 
 
За цими даними, 13-го квітня співробітниками Кримінального розшуку ГУ МВС «Балашихинське» спільно з оперативниками ГУ МВС Росії у Московській області було затримано двох осіб. Підставою для арешиу стала ст. 91 КПК РФ. 
 
 
Затримані дали свідчення і зізналися в скоєному нападі. Обоє вони - раніше судимі безробітні місцеві мешканці, 1982-гоі 1985-го року народження. Керувалися вони «виключно корисливими міркуваннями, жодим чином не пов'язаними з професійною діяльністю потерпілих».
 
 
Оперативно-слідчі заходи тривають.

 
Як повідомляла «Детектор медіа», в ніч на 5-те квітня у Підмосков'ї двоє невідомих напали і жорстоко побили й пограбували Олену Мілашину та її подругу із Freedom House Еллу Асоян, коли ті в ніч на 5 квітня поверталися додому. «Били по-звірячому. Вибили зуби, на скронях шишки, ногами, кулаками - в обличчя і по голові», -розповіла оглядач «Новой газеты».
 
 
Відігнати нападників допомогли три дівчини, які проходили повз бійку.
 
 
Журналістка поскаржилася на дії поліцейського патруля. Як розповіла пані Мілашина, вони з подругою відразу після побиття і пограбування о 0:37 зателефонували в чергову частину місцевого ОВС за телефоном 02, однак правоохоронці приїхали через півтори години і «не надали ніякої допомоги».
 
 
Після цього представники підмосковногоу головного управління МВС РФ попросили Олену Мілашину звернутися в правоохоронні органи і дати свідчення з приводу її побиття. У прес-службі заявили, що в чергову частину управління МВС «Балашихінське» надійшло повідомлення про те, що в мікрорайоні «Янтарний» пограбували жінку, однак слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, потерпілу не виявили, а очевидці надати будь-які коментарі давати відмовилися.
 
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY