detector.media
13.04.2012 12:30
Star Media придбала два формати серіалів на MIPTV-2012
Star Media придбала два формати серіалів на MIPTV-2012
Права на виробництво «Мами-детектива» та опціон на територію СНД «Подвійного життя»

Група компаній Star Media на каннському телеринку MIPTV-2012 придбала права на виробництво серіалу «Мама-детектив» (Los Misterios de Laura / Mum Detective) компанії Boomerang TV та опціон на територію СНД серіалу «Подвійне життя» (Double Life) компанії Eyeworks (Нідерланди). Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

За словами засновника групи компаній Star Media Влада Ряшина, головна героїня серіалу «Мама-детектив» - інспектор поліції. У неї непросте життя, оскільки вона має суміщати роль матері та поліцейського, а також влаштовувати своє особисте життя.

 

Нагадаємо, компанія вже заявляла про намір придбати цей формат. При цьому Влад Ряшин в інтерв'ю «Детектор медіа» зазначав, що веде переговори з каналом СТБ щодо виготовлення серіалу з робочою назвою «Мама-детектив».

 

Драма «Подвійне життя», як розповів Влад Ряшин, оповідає про те, як після смерті чоловіка дружина дізнається, що він вів подвійне життя і мав іншу родину на стороні.

 

«Дві жінки починають суперництво і постають перед необхідністю змінити звичний хід свого життя. Правда, в цьому випадку ми поки купили тільки опціон», - сказав пан Ряшин.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY