detector.media
12.04.2012 12:05
Нацрада закликає «Сіті» визначитися з програмною концепцією
Оксана Головатенко хоче знати, коли канал внесе до ліцензії зміни

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення взяла до відома наявність порушень програмної концепції ТОВ «Гравіс» (телеканал «Сіті»), зобов'язавши канал їх усунути і надіслати звіт про проведену роботу. Таке рішення Нацрада прийняла 11 квітня за результатами позапланової перевірки телекомпанії.

 

За словами першого заступника голови Нацради Оксани Головатенко, перевірка зафіксувала відхилення в програмній концепції: збільшення обсягу інформаційно-аналітичних і публіцистичних програм на 15 хвилин, розважально-музичних - на півгодини, дитячих - на 35 хвилин, фільмопоказу - на 3,5 години, зменшення обсягу реклами на 1,5 години.

 

Представник каналу, юрист Ірина Стройко, пояснила, що цього дня зменшилася рекламна квота, за рахунок чого незначно збільшилася квота дитячих програм і фільмопоказу.

 

«Але ви вже два місяці ведете діяльність зі зміненою сіткою і не вносите ніяких змін до ліцензії. Я хочу почути, коли це відбудеться», - звернулася до представників «Сіті» Оксана Головатенко.

 

За словами пані Стройко, нова програмна концепція ще не затверджена керівництвом і відбувається поступовий процес зміни сітки мовлення.

 

Тим часом начальник департаменту розвитку мереж мовлення «1+1» («Сіті» входить до групи «1+1») Олег Черниш зауважив, що на повторний регіональний цифровий конкурс «Сіті» подався вже з новою програмною концепцією, під яку планується підвести й чинні ліцензії. «Зараз триває процес закупівлі продукту, і ми сподіваємося протягом місяця надати Нацраді зміни», - сказав він.

 

Нагадаємо, Нацрада призначила перевірку «Сіті», спираючись на дані моніторингу. У Нацраді представники каналу пояснювали зміни в ефірі майбутніми планами переформатування на канал дитячого фільмопоказу.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY