detector.media
12.04.2012 08:46
Фільм Star Media з Любавою Грешновою вийде на СТБ
Стрічку покажуть 15 квітня о 21.15

Канал СТБ на Великдень покаже фільм компанії Star Media «Наречена мого друга». Про це йдеться на сайті продакшну.

 

Стрічка вийде 15 квітня о 21.15.

 

Нагадаємо, «Наречена мого друга» - це романтична комедія за участі ведучої каналу СТБ, актриси Любави Грешнової. Також у головних ролях знялися - Сергій Газаров, Денис Роднянський, Михайло Пшеничний, Яна Соболевська та інші.

 

Автор сценарію - Марат Тюлєєв, режисер-постановник - Дмитро Лактіонов, оператор-постановник - Павло Кочев, виконавчий продюсер - Дмитро Мінзянов, продюсери - Юрій Мінзянов, Влад Ряшин.

 

«Бізнесмен Ігор Вєтров їде у тривале відрядження. До дня народження своєї дівчини Лідії він відправляє їй кур'єром каблучку, щоб після повернення відсвяткувати заручини. Але через непорозуміння каблучка потрапляє до сусідки, розпещеної увагою співачки. До приїзду Вєтрова дівчина, зневірившись, приймає пропозицію їхнього спільного друга Олександра, який нічого не знав про її роман з Ігорем. Вєтров з ревнощів знайомить друзів зі своєю фіктивною нареченою Марією. Маша, швидко входить у гру: але в той же час вона розуміє, що нерозумно не скористатися ситуацією, якщо поруч такий завидний наречений ...», - йдеться в анонсі до фільму.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY