detector.media
10.04.2012 19:11
«Інтер» покаже німецький документальний фільм «Кличко»
«Інтер» покаже німецький документальний фільм «Кличко»
Стрічка нещодавно пройшла в українському прокаті

Телеканал «Інтер» покаже документальний фільм «Кличко» німецького режисера Себастьяна Денгардта*, який нещодавно пройшов в українському прокаті. Як повідомляє прес-служба каналу, стрічка вийде в суботу, 21 квітня, о 20:30.

 

Про наміри показати цей фільм раніше повідомив генпродюсер «Інтера» Володимир Зеленський на презентації для рекламодавців.

 

«Кличко» - це документальний повнометражний фільм тривалістю 110 хвилин, знятий у 2011 році в Німеччині. Він розповідає не лише про спортивні успіхи українських боксерів, але й про їхню родину, братську любов, про друзів і близьке оточення. У стрічці знімалися Віталій і Володимир Клички, Крис Бірд, Бернд Бьонте, Дон Кінг. Також у фільм увійшли перші інтерв'ю батьків Віталія і Володимира - офіцера авіації Володимира Кличка і вчительки молодших класів Надії Кличко.

 

Знімальна команда Себастьяна Денгардта провела з братами Кличками три роки, слідкуючи за ними по Україні, Німеччині, США, Канаді, Швейцарії, Австрії та Казахстану.

 

Світова прем'єра фільму «Кличко» відбулася у квітні 2011 року на кінофестивалі Роберта де Ніро Tribeca в Нью-Йорку. В Україні картина була представлена в липні 2011 року на Одеському міжнародному кінофестивалі.

 

15 березня 2012 року стрічка вийшла в український прокат.

 

* Себастьян Денгардт - відомий німецький кінорежисер, автор численних документальних телефільмів про Другу світову війну, зокрема стрічки «Сталінград», картин про історію німецьких міст і про спорт. Його роботи відзначені багатьма нагородами, у тому числі й телепремією Emmy. «Кличко» став першим фільмом, відзнятим Денгардтом для кінопрокату, а також дебютною стрічкою, присвяченою боксу.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY