detector.media
10.04.2012 16:23
До 4 травня 2012 - цикл тренінгів «Журналістські стандарти та новітні технології для роботи у нових (конвергентних) медіа»

ГО «Інститут розвитку регіональної преси» (ІРРП) запрошує журналістів друкованих та електронних регіональних ЗМІ взяти участь у 6-денному циклі тренінгів «Журналістські стандарти та новітні технології для роботи у нових (конвергентних) медіа».  Тренінги відбудуться у м. Києві:

1 модуль - 20-22 травня 2012 року
2 модуль - 8-10 липня 2012 року

 

Тренери: Олег Хоменок, Тетяна Тихомирова, Інна Гадзинська, Людмила Панкратова, Тетяна Солнцева, Ілона Фанта, Ольга Симанович, Ольга Юркова.

 

Мета заходу: допомогти журналістам регіональних ЗМІ отримати уявлення, знання, навички та вміння з тематики нових медіа.

 

Коротка програма:

 

Участь у циклі тренінгів надасть редакторам можливість краще зрозуміти ідеологію конвергентних ЗМІ, принципи організації мультимедійного ньюзрума та оволодіти конкретними прикладними навичками зі створення якісних журналістських матеріалів для різноманітних медіа-платформ.

 

Участь у тренінгах є безкоштовною. Учасникам з інших міст пропонується проживання в готелі та компенсація витрат на проїзд. Участь одного й того самого журналіста в усіх тренінгах циклу є обов'язковою умовою.

 

Для участі у тренінгу необхідно заповнити та надіслати анкету-заявку до 18:00 27 квітня 2012 року.

 

Із запитаннями звертайтеся на irrp.org.ua@gmail.com або за номером 067-547-22-33

 

Група учасників циклу формується на конкурсних засадах. Організатори повідомлять запрошених учасників про участь до 4 травня 2012 року.

 

Проект спрямований на покращення доступу громадян до більш різноманітної та якісної інформації й сприяння активізації позиції громадян шляхом інтеграції та просування нових медіа. В рамках проекту будуть проводяться навчальні заходи для журналістів, редакторів та керівників ЗМІ. Виконавці проекту заохочують команди співробітників з одних й тих самих ЗМІ взяти участь у всіх навчальних заходах проекту, розрахованих на ці  аудиторії.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY