detector.media
05.04.2012 15:56
СТБ запускає «Детектор брехні–2» і шукає героїв з драматичними історіями

СТБ запустить другий сезон шоу «Детектор брехні». Про це йдеться на сайті каналу.

 

Канал уже розпочав кастинг на цей проект. Для участі в кастингу запрошуються всі, «кому є що розказати на вигідних умовах». Зокрема, каналу потрібні драматичні історії.

 

«Нас интересует реальная история из жизни, связанная с очень драматическими обстоятельствами, которые для большинства близких являются тайной, а для общества, как правило, табу. История, в которой героя с одной стороны можно осудить, а с другой - понять, сопереживать ему. Это может быть любая история, которая заденет, шокирует других, заставит сопереживать герою и его родным», - йдеться на сайту СТБ.

 

Спочатку пройде попередній відбір історій, потім претендентів запросять на бесіду зі сценаристом і психологом проекту. Також вони пройдуть попереднє опитування на поліграфі. Під час попереднього етапу ставитимуть 80 запитань, але чи підтвердив «детектор» правдивість їхніх відповідей, вони не дізнаються до ефіру. Із цих запитань 21 звучатиме під час зйомки.

 

Нагадаємо, шоу «Детектор брехні» - українська адаптація британського формату The Moment of Truth компанії Shine TV. У проекті учасники відповідають на відверті запитання про себе. Роблять вони це на детекторі брехні (поліграфі) в присутності рідних і близьких. За кожен блок правдивих відповідей можна отримати від 5 тис. до 150 тис. грн. Веде програму Дмитро Карпачов.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY