detector.media
05.04.2012 15:13
Наклад газети ZIK передруковували. Через матеріал, що не сподобався власнику?

Сьогодні, 5 квітня, не надійшов вчасно в продаж черговий номер тижневика ZIK. Про це повідомили джерела «Детектор медіа» у Львові.

 

За інформацією джерел, у номері була публікація, що не сподобалася власнику видання Петру Димінському, через що довелося передруковувати наклад. У мережі Facebook користувач «Агенція Інсайдер» пише, що йдеться про матеріал про зміну керівництва футбольного клубу «Карпати», почесним президентом якого є пан Димінський. На сайті газети в анонсі номера згадується новина під заголовком «Власника "Карпат" не міняли».

 

 

 

Анонс номера газети ZIK

 

У приймальні друкарні «Експрес медіа груп», де друкується газета, «Детектор медіа» сказали, що в номері була допущена якась помилка, тому вчора, 4 квітня, наклад передруковували по другому разу.

 

Головний редактор газети ZIK Олег Онисько повідомив «Детектор медіа», що газета надійде в продаж «по обіді». Від решти коментарів відмовився.

 

Згодом з редакції ZIK ТК отримала скан другої шпальти видання, де міститься анонсований на сайті матеріал про те, що «Карпати» не міняють власника, з дещо інакшим заголовком.

 

 


 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY