detector.media
05.04.2012 13:05
Журналісти-активісти захопили кабінет глави КМДА Олександра Попова

5 квітня 12 громадських активістів, які зібралися на акцію протесту проти незаконних забудов у Києві - «Стіну брехні» під будівлею мерії, увірвалася в приміщення і захопили кабінет голови київської адміністрації Олександра Попова, про це пише сайт «Свідомо».

 

«Із сотні мітингуючих у середину прорватися вдалося дванадцятьом активістам, більшість - із громадської ініціативи Самоврядна Альтернативна Мережа. Свій вчинок активісти пояснюють тим, що ніхто із владної київської більшості не вийшов до протестантів, щоб вислухати і запропонувати якесь рішення», - йдеться на сайті.

 

За інформацією «Детектор медіа», серед 12 активістів - журналісти Єгор Соболєв (керівник бюро «Свідомо»), Оксана Романюк (представник «Репортерів без кордонів» в Україні), Наталя Соколенко (кореспондент СТБ) та Ігор Луценко, які давно займають активну громадянську позицію і виступають проти вирубки Святошинського лісу, забудови на Театральній і бульварі Дружби Народів, знищення дитячого майданчику на Гоголівській  тощо.

 

«За майже годину перебування активістів у кабінеті, сам Попов там не з'явився. Близько 11-ї він зателефонував і домовився про зустріч у п'ятницю на 13:00 з усіма дванадцятьма активістами. Пообіцяв поговорити про проекти рішення по забороні забудов і встановити для них дедлайн», - пише «Свідомо».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY