detector.media
05.04.2012 12:48
Кореспондента Weekly.ua поранили під час прес-туру до Палестини

Кореспондента журналу Weekly.ua Тетяну Омельченко поранили ізраїльські солдати в Єрусалимі. Про це «Детектор медіа» повідомила прес-служба холдингу «Еволюшен Медіа», який видає Weekly.ua.

 

Інцидент стався 30 березня, коли палестинці відзначали традиційний День Землі. Група українських журналістів у цей день відвідувала Єрусалим, де була запланована зустріч з патріархом Феофілом. Представники українських ЗМІ опинилися в епіцентрі демонстрації палестинців, які вимагали створення своєї держави та повернення, анексованих ізраїльтянами земель.

 

Палестинці скандували антиізраїльські гасла і стали кидати камені в ізраїльських правоохоронців, які відповіли стріляниною гумовими кулями і димовими шашками, внаслідок чого Тетяна Омельченко була травмована гумовою кулею, яка пошкодила їй підколінну область правої нижньої кінцівки. Невідкладну допомогу журналістці надавали палестинські медики. Зараз Тетяна Омельченко повернулася до Києва.

 

Тетяна Омельченко висвітлює теми зовнішньої політики в журналі Weekly.ua. Прес-тур українських журналістів до Палестини організовувало палестинське посольство. Представники українських ЗМІ відвідували Рамаллу, Віфлеєм, Наблус і Єрусалим, де зустрічалися з високопоставленими палестинськими чиновниками.

 

Організатори прес-туру, за інформацією його учасників, не забезпечували їх страховкою.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY