detector.media
03.04.2012 19:52
Роман Вінтонів поєднує роботу над проектами «1+1» і «України»

Роман Вінтонів працює старшим редактором нового соціального ток-шоу «Говорить Україна», яке готується до запуску на телеканалі «Україна». Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердили сам пан Вінтонів та генеральний продюсер проекту Іларіон Павлюк.

 

За словами пана Вінтоніва, він працює в команді нового шоу близько двох місяців. Водночас він поєднує це з роботою кореспондента департаменту журналістських розслідувань телеканалу «1+1», звідки звільнятися не планує.

 

Але, за інформацією джерел «Детектор медіа», на «Україні» пана Вінтоніва попросили визначитися з одним місцем роботи.

 

У прес-службі «1+1» «Детектор медіа» сказали, що Роман Вінтонів нікому зі свого керівництва про звільнення нічого не повідомляв і відповідних заяв не писав. І наразі він є штатним кореспондентом департаменту журналістських розслідувань.

 

Нагадаємо, нещодавно програма «Гроші» не поставила в ефір сюжет Романа Вінтонів зі з'їзду Партії регіонів. Це був його перший сюжет, який він готував у якості співробітника департаменту журналістських розслідувань «1+1», куди перевівся з редакції «Сніданку з 1+1». У сюжеті містилася розмова журналіста із Сергієм Тігіпком, у якого Роман Вінтонів запитав, чи змінить він прізвище на «Янукович» або ж лишиться на дівочому.

 

Керівник департаменту журналістських розслідувань «1+1» Максим Сухенко пояснив невихід сюжету неформатом. «У нас є кілька речей, які має містити сюжет, щоб з'явитися в програмі "Гроші". Він має або стосуватися грошей, або це має бути резонансне розслідування. Тут ми побачили веселий стьобний сюжет, які Роман робив для "Сніданку з 1+1", але не побачили ані розслідування, ані грошей», - сказав пан Сухенко.

 

Сам Роман Вінтонів у своєму блозі написав, що це був його другий сюжет для «Грошей». Перший він зняв у 2011-му (коли працював у редакції «Сніданку з 1+1») про відкриття ресторану, конкурс блондинок і повернення Міки Ньютон з Євробачення. І тоді його робота була форматною для програми.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY