detector.media
02.04.2012 18:39
«Едіпресс Україна» запустив нове видання «Современный дом»

Видавничий дім «Едіпресс Україна» запустив нове видання - каталог «Современный дом». Про це повідомляє прес-служба «Едіпресс».

 

 

«"Современный дом"- видання, яке логічно доповнює лінійку наших періодичних журналів і спеціальних випусків у сегменті "Будівництво та архітектура". На ринку вже добре себе зарекомендували журнали "Приватный дом", "Энергоэффективный дом", останні спецвипуски "Крыши в деталях ", "Дома из разных материалов". "Современный дом" - це відповідь на численні запити наших читачів, які шукають проекти сучасних і доступних для купівлі та реалізації в Україні будинків», - коментує видавничий директор напрямку «Будівництво. Архітектура. Інтер'єр. Ландшафт» Ірина Михайлова.

 

У перший випуск увійшли проекти сучасних будинків (в тому числі й енергоефективних) від архітектурного бюро ТМВ, які раніше не були представлені в жодному іншому каталозі проектів Україна.

 

Каталог «Современный дом» був представлений на виставці InterBUDexpo, яка проходила наприкінці березня в Києві.

 

З початку квітня журнал можна купити на сайті www.podpiska.edipresse.ua. У роздрібний продаж він надійде 18 квітня. Читачі зможуть придбати каталог в точках продажів журналу «Приватный дом». Ціна каталогу 35,95 гривень.

 

Планується, що каталог буде виходити двічі на рік. Для його просування видавничий дім залучить журнали й онлайн-ресурси «Едіпресс Україна».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY