detector.media
02.04.2012 15:46
ESG піаритиме Податковий університет і його ректора Мельника за державні кошти
Послуги реклами й піару вишу обійдуться бюджету в 2,53 млн грн

Національний університет податкової служби, ректором якого є народний депутат, член фракції Партії регіонів Петро Мельник, отримує безпрецедентне держфінансування, пише видання «Дело». Один із березневих тендерів торкнувся закупівлі послуг реклами й піару на 2,53 млн грн.

 

Йдеться про договір між Університетом податкової служби й «Комунікаційною групою ESG», згідно з яким на провідних вітчизняних телеканалах мають з'явитися 60 відеороликів, що розповідають про університет як про найкращий виш країни.

 

На Першому національному планується не менше шести програм у форматі «Гість студії» хронометражем до 10 хвилин, які передбачають бесіду в ефірі з керівництвом університету.

 

Крім того, у договорі передбачили 350 сюжетів до 30 секунд на радіостанції «Київ», написання й розміщення не менше 10 публікацій у провідних газетах.

 

Також заплановано розмістити в Київській області не менше 250 білбордів із рекламою вишу податкової служби і 580 сітілайтів.

 

На під'їздах до Києва вже розміщені білборди університету Мельника. Спочатку на них був зображений сам Петро Мельник, який вітає жінок із 8 Березня. Як відомо, після скандалу з депутатом від НУ-НС Іриною Геращенко, яку Мельник тягав по виборчій дільниці в Обухові, їх подекуди закидали фарбою.

 

Крім того, за користування зв'язком та інтернетом у 2012 році Національний університет податкової служби заплатив «Укртелекому» 128 тис. грн, «Голден Телекому» - 280 тис. грн і 90 тис. грн - «МТС Україна».

 

У жовтні 2011 року університет витратив півмільйона бюджетних гривень на закупівлю флешок.

 

Видання зазначає, що у 2010 році виш потрапив у державну програму з підготовки України до «Євро-2012» і йому виділили у 2011 році близько 60 млн грн на ремонт гуртожитків і 187 млн грн на реконструкцію спорткомплексу й будівництво фізкультурно-реабілітаційного центру з басейном.

 

У документі-обґрунтуванні говорилося, що спорткомплекс буде використовуватися УЄФА як тренувальний центр для проведення Чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY