detector.media
02.04.2012 15:20
«Інтер» спродюсував фільм «Вій» у 3D

Телеканал «Інтер» виступив співпродюсером кінокартини «Вій» у 3D за мотивами однойменної повісті Миколи Гоголя. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

«Інтер» володіє всіма правами на картину на території України, включаючи прокат, телевізійний показ, DVD тощо.

 

Зйомки стрічки проходили в Чехії і вже завершилися. «Зйомки фільму "Вій" у 3D стали не просто виробничим процесом - це були справжні пригоди. Сама атмосфера на майданчику нагадувала інший світ, таємничий і загадковий, - каже продюсер картини, голова ради спілки «Марінс Груп» Олександр Куликов. - Ми хочемо, щоб 3D-формат допоміг глядачам це відчути і стати частиною цієї цікавої історії, дозволив пережити, а не просто переглянути все, через що доведеться пройти героям картини».

 

Творці фільму «Вій» за основу сюжету взяли перший, невідредагований рукопис Миколи Гоголя.

 

Головну роль - мандрівника і картографа Джонатана Гріна - виконує англійський актор Джейсон Флемінг, відомий по роботі в таких картинах як «Карти, гроші, два стволи», «Великий куш», «Загадкова історія Бенджаміна Баттона», «Люди Х: Перший клас»,«Битва титанів».

 

Також у фільмі «Вій» знялися такі російські актори як Валерій Золотухін, Ніна Русланова, Олексій Чадов, Агнія Дітковскіте, Андрій Смоляков та інші.

 

За словами продюсера, у постпродакшні передбачається використовувати значну частку спецефектів.

 

На великі екрани картина вийде на початку 2013 року.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY