detector.media
02.04.2012 12:19
«Воля» запустила HD ще в шести містах

Провайдер кабельного телебачення «Воля» 2 квітня оголосила про офіційний запуск телебачення у форматі високої чіткості (HDTV) у шести містах - Львові, Харкові, Полтаві, Сумах, Дніпропетровську та Севастополі.

 

Раніше, у грудні 2010 року, пакет каналів «Воля HD» було запущено в Києві. Таким чином, послуга HD доступна вже в семи містах.

 

Як повідомляє прес-служба компанії, пакет «Воля HD» у перерахованих вище містах включатиме такі канали: National Geographic HD, Nat Geo Wild HD, Viasat History HD/ Viasat Nature HD, Outdoor Channel HD, Travel Channel HD, MyZen.TV HD, Fashion One HD, HD ТОНІС, а також «Футбол HD», який буде запущено одночасно зі стартом чемпіонату Євро-2012.

 

Будь-який новий або ж нинішній абонент «Волі» в цих семи містах з квітня до кінця травня 2012 року зможе підписатися на пакет «Воля HD» й користуватися ним до трьох місяців без додаткової плати. Для абонентів, у яких уже є необхідне для прийому HD-каналів обладнання (САМ-модулі), «Воля» також відкриває промо-перегляд пакета «Воля HD» до кінця травня 2012 року.

 

Постійна вартість пакета «Воля HD» становить 40 грн/міс. Замовити його можна на додаток до будь-якого цифрового пакета починаючи з базового «Україна і світ».

 

Щоб дивитися телеканали з HD-якістю, потрібні сучасний телевізор із підтримкою MPEG-4 і HD-формату із вбудованим телетюнером стандарту DVB-C, придбаний у компанії «Воля» CAM-модуль умовного доступу й картка умовного доступу. Вартість CAM-модуля - 299 грн.

 

Також із середини квітня абоненти, які підключать пакет «Воля HD», зможуть орендувати HD-тюнери. Для абонентів послуги «ТБ + Інтернет», вартість користування обладнанням становитиме 10 грн/міс. А для тих, хто підключить тільки телебачення, - 19,90 грн/міс.

 

Із квітня на національному телебаченні починається всеукраїнська промо-кампанія «Воля HD».

 

Нагадаємо, що до кінця 2012 року «Воля» планує запустити телебачення високої чіткості ще в семи містах країни, і кількість міст, де абоненти зможуть користуватися всіма перевагами HDTV, сягне 14.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY