detector.media
31.03.2012 23:44
Журналіст 5-го каналу постраждав внаслідок дій підполковника міліції (+ВІДЕО)
Азад Сафаров працював на акції проти вирубки дерев
У суботу, 31 березня, під час акції проти вирубки дерев у Києво-Святошинському лісопарковому господарстві постраждав кореспондент 5-го каналу Азад Сафаров. Про це повідомляє інтернет-видання Comments.ua.
 
 
За цією інформацією, журналіст висвітлював акцію. Протестувальники повалили паркан, яким було обнесене місце вирубки. Після цього міліція спробувала затримати одного з учасників акції, що спровокувало сутичку між місцевими мешканцями і міліцією. Внаслідок конфлікту постраждала і знімальна група 5-го каналу.
 
 
Як розповів «Коментарям» Азад Сафаров, підполковник міліції, заступник начальника Святошинського райвідділу міліції Микола Зева почав штовхати людей і погрожувати використанням табельної зброї. На уточнююче питання журналіста, що він має на увазі, підполковник ударив його ліктем в обличчя і кілька разів грубо відштовхнув руку з мікрофоном. Як уточнив Азад Сафаров, пан Зева «грубо відштовхнув представника "Репортерів без кордонів" Оксану Романюк».
 
До цього, як видно на відео, журналіст кілька разів просив пана Зеву показати посвідчення.
 
 
 
 
 
 
Як розповів у коментарі «Детектор медіа» Азад Сафаров, інцидент із полковників відбувся у у присутності очевидців. Звертатися до лікаря, за словами журналіста, не довелося. Слідів від удару не залишилося. 
 
 
«Заяву про перешкоджання професійній діяльності я не писатиму, бо не бачу сенсу. Але у разі порушення кримінальної справи щодо дій міліції готовий свідчити у суді», - сказав пан Сафаров.
 
 
 
Подробиці інциденту журналіст описав у своєму блозі на ТК.
 
 
 
«Детектор медіа» звернеться за коментарями до представників міліції.
 
 
«Детектор медіа» 
Відео - http://politics.comments.ua
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY