detector.media
29.03.2012 16:19
Гжегож Севастьянович залишає сейлз-хаус Digi Media

Виконавчий директор сейлз-хаусу Digi Media Гжегож Севастьянович залишає холдинг «Медіа Група Україна». Про це «Детектор медіа» повідомили в прес-службі компанії.

 

«Я вдячний за безцінний досвід, отриманий за три роки спільної роботи з чудовим і професійним колективом Digital Ventures. За цей період багато було зроблено й досягнуто. Зараз для мене настав час нових можливостей і перспектив. Сподіваюся, що Digital Ventures і Digi Media, в рамках холдингу United Online Ventures (спільна компанія Українського медіахолдингу, KP Media та МГУ. - ТК), будуть надалі динамічно розвиватися», - зазначив пан Севастьянович.

 

Як уточнили в прес-службі МГУ, поки що призначення нової людини на цю посаду не планується. Сейлз-хаусом Digi Media керуватиме Віталій Гордуз, який очолює United Online Ventures та управляє інтернет-активами УМХ.

 

Нагадаємо, Гжегож Севастьянович очолив новостворений сейлз-хаус Digi Media (спільний сейлз-хаус Digital Ventures та УМХ) з 1 січня 2012 року. Раніше він обіймав посаду директора з розвитку бізнесу Digital Ventures.

 

Digital Ventures - компанія, що керує порталом tochka.net.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY