detector.media
29.03.2012 13:33
Scripps Networks Interactive придбала Travel Channel

Американська компанія Scripps Networks Interactive Inc. (SNI) повністю придбала британську компанію Travel Channel International Limited (TCI), що є власником телеканалу Travel Channel. Угода була підписана 22 березня, йдеться в офіційному повідомленні компанії.

 

Сума угоди - 65 млн фунтів стерлінгів ($103 млн).

 

У зв'язку з необхідністю отримання відповідних дозволів органів влади, остаточне оформлення угоди очікується в другому кварталі 2012 року.

 

SNI також володіє 65% американського телеканалу Travel Channel, решта 35% належать Cox Communications, яка викупила телеканал у корпорації Discovery у 2007 році. SNI придбала 65% американського Travel Channel за $1,1 млрд у листопаді 2009 року.

 

За словами голови, президента і виконавчого директора SNI Кеннета Лоу, TCI є важливим придбанням, оскільки його компанія планує залучати нових зарубіжних клієнтів та збільшувати присутність на європейських та азійських ринках.

 

Travel Channel представлений у 20 мовних версіях у понад 75 країнах Європи, Африки, Азійсько-Тихоокеанського регіони і Близького Сходу. Його аудиторія становить близько 25 млн передплатників.

 

Компанія Scripps Networks Interactive є виробником контенту для телебачення та інтернету (онлайн-мовлення, соціальні мережі та елементи електронної комерції). Їй належать такі телевізійні та інтернет-бренди, як HGTV, Food Network, DIY Network, Cooking Channel, Great American Country.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY