detector.media
27.03.2012 19:22
У Броварах поширили фальшивий номер опозиційної газети «Київщина – мала Батьківщина»

У Броварах розповсюджують фальшивий номер обласної опозиційної газети «Київщина - мала Батьківщина». Про це йдеться в повідомленні громадської організації «Громадський захист Київщини».

 

За словами представника ГО Павла Різаненка, підробну газету розповсюдили в суботу по поштових скриньках.

 

«На восьми шпальтах підробки, замаскованої під №7 газети за 2012 рік, містяться вихідні дані, ідентичні реальним. Невідомі зокрема оприлюднили фальшиве соціологічне опитування, начебто проведене ГО "Громадський захист Київщини", а також матеріали, які показують екс-мера Броварів Віктора Антоненка та блаженнійшого УГКЦ Любомира (Гузара) в негативному світлі», - повідомив пан Різаненко.

 

 

 

 


 

 

Головний редактор газети Леонід Харченко розповів, що 24 березня о 23-й йому зателефонував голова міської організації БЮТ Анатолій Кривонос і повідомив, що містом Бровари поширюється газета під назвою «Київщина - мала Батьківщина», де на першій сторінці розміщено статтю під назвою «Партійний вождь», а також фото Анатолія Кривоноса, де замість волосся було зображено гроші.

 

 

 

 


 

 

За словами Павла Різаненка, «Київщина - мала Батьківщина» є газетою, яка на своїх сторінках розповідає про порушення з боку центральної, обласної влади і критикує діяльність міського голови Броварів Ігоря Сапожка, керівників місцевої Партії регіонів Сергія Федоренка та Ігоря Трощенка. Громадська організація пов'язує появу фальшивки з наближенням парламентських виборів.

 

Наразі готуються звернення до міліції, а також заява до СБУ з приводу розпалювання міжконфесійної та міжнаціональної ворожнечі сфальшованим виданням.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY