detector.media
26.03.2012 13:51
Рекламна агенція ZenithOptimedia Ukraine подала до суду на CDMA ua
За рекламну заборгованість у сумі 5 млн грн

Рекламне агентство ZenithOptimedia Ukraine звернулося до суду із позовом про стягнення заборгованості із СП ТОВ «ІТК» (ТМ «CDMA ua») за надані рекламні послуги. Сума боргу перевищує 5 млн. грн, йдеться в повідомленні агентства.

 

Як заявляє ZenithOptimedia Ukraine, упродовж листопада 2010-го - червня 2011 року агенція розміщувала рекламу ТМ «CDMA ua» на телебаченні, об'єктах зовнішньої реклами та в інтернеті згідно з договором, що підтверджено відповідною документацією та незалежним зовнішнім моніторингом. «Жодних претензій від клієнта агентство не отримувало. Більше того, СП ТОВ "ІТК" надало відповідні гарантії оплати. Однак в певний момент без пояснення причин власник ТМ "CDMA ua" почав ухилятися від переговорного процесу і відмовився від досудового врегулювання конфлікту», - повідомляють в агенції.

 

У ZenithOptimedia Ukraine вважають, що рекламодавець обрав стратегію затягування конфлікту, а де-факто - відмови в оплаті. Тож агентство вирішило звернутися до суду з метою отримати відшкодування своєї праці та розрахуватися з підрядниками - телеканалами, інтернет-сайтами та операторами зовнішньої реклами.

 

Як уточнили в агенції, позов уже подано, однак провадження у справі ще не відкрито.

 

«Детектор медіа» сподівається отримати коментар оператора зв'язку та 3G-інтернету CDMA Ukraine з приводу конфліктної ситуації.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY