detector.media
19.03.2012 13:09
Discovery готує спецпроект про підготовку до Євро-2012 в Україні та Польщі

Discovery Networks у Центральній та Східній Європі, на Близькому Сході та в Африці (CEEMEA) готує документальний спецпроект до «Євро-2012» під назвою Engineering the European Championship («Споруджуючи Чемпіонат Європи»). Про це зазначається на сайті realscreen.com.

 

Двосерійний документальний проект хронометражем 60 хвилин вийде в ефір у травні в 105 країнах на каналах Discovery в регіоні CEEMEA. Крім того, програму транслюватимуть в Західній Європі, зокрема у Великобританії, країнах Бенілюксу, Італії та Азіатсько-Тихоокеанському регіоні.

 

Стрічка Engineering the European Championship включатиме в себе сюжети про будівництво нових стадіонів в Україні та Польщі і їх підготовку до церемонії відкриття. У проекті використовують повітряну відеозйомку, 3D-анімацію та інтерв'ю з людьми, залученими до спорудження стадіонів.

 

«Програма переносить глядачів за лаштунки підготовки та технологічних досягнень Чемпіонату Європи з футболу, найбільш гаряче очікуваної спортивної події 2012 року. Ми впевнені, що програма стане хітом у Польщі та Україні, але так само становитиме інтерес для мільярдів вболівальників, які готуються до ігор по всьому світу», - коментує Пол Веллінг, старший віце-президент каналів Discovery Networks CEEMEA.

 

Виконавчим продюсером документального фільму є Катеріна Бол.

 

«Те, що відбувається в рамках підготовки до чемпіонату Європи є невід'ємною його частиною, - додав режисер Анджей Слодковскі, - Іноді люди купують квитки, щоб подивитися на стадіон, вони хочуть бути частиною його незабутньої атмосфери, а не тільки просто подивитися матч. Стадіони є такою ж частиною матчу, як і гравці команд і проект "Споруджуючи Чемпіонат Європи" розповість про характер участі Польщі та України у Євро-2012».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY