detector.media
17.03.2012 17:56
Турчинов: Тисячі бігбордів – доказ того, хто з ким співпрацює
Перший заступник голови партії «Батьківщина» уточнив підстави для виключення Королевської із фракції
17 березня під час ток-шоу «Велика політика з Євгенієм Кисельовим» в ефірі телеканалу «Інтер» перший заступник голови партії «Батьківщина» Олександр Турчинов відповідав на запитання щодо виключення з фракції «БЮТ-Батьківщина» депутата Наталії Королевської
 
Нагадаємо, підставами для цього став підкуп засобів масової інформації, співпраця з Адміністрацією президента та порушення фракційної дисципліни. Також у партії викликав обурення факт неголосування пані Королевської за включення до порядку денного постанови з вимогою негайного виконання рекомендацій про звільнення Юлії Тимошенко та інших політичних в'язнів, викладених в резолюції ПАРЄ.
 
Відповідаючи на запитання автора і ведучого ток-шоу Євгенія Кисельова, Олександр Турчинов перелічив ці причини. А на прохання заступника головного редактора газети «Коммерсантъ-Украина» Валерія Калниша навів факти, які, на його думку, свідчать про співпрацю Наталії Королевської з Адміністрацією президента.
 
«Таких фактів безліч, - сказав пан Турчинов. - Зокрема, я можу розповісти, як керівник провладної газети "Сегодня", виступив і сказав, що за вказівкою Адміністрації президента, його примушували розміщувати в газеті, яка належить пану Ахметову, матеріали пані Королевської, які б він "навіть за гроші не розмістив"». Також він додав: «Ця інформація надходила і на інших редакторів та, скажімо так, представників ЗМІ».
 
Також у якості аргументів Олександр Турчинов навів приклади із розміщенням рекламних постерів із зображенням пані Королевської та Юлії Тимошенко: «Кожний українець, може побачити симпатичне обличчя пані Наталі на 1000 бігбордів, які без дозволу цієї влади сьогодні розмістити в Україні неможливо. Ми спробували, коли завершувався процес над Юлією Тимошенко, розмістити в Україні близько 20-ти маленьких сітілайтів. Вони протрималися протягом однієї доби. Спочатку відрубали світло, потім заляпували їх фарбою. Після того податкова приїхала до тих підприємств, яким належали ці сітілайти, і після півгодинної розмови, вони сказали: "Вибачте, ми їх знімаємо, нам більше такі проблеми не потрібні". І тисячі бігбордів – це є, напевне, такий простий наявний доказ, хто з ким співпрацює».
 
Нагадаємо, за даними Інституту масової інформації, Наталя Королевська стала лідером меред  «замовників» політичної «джинси».
 
Під час ток-шоу «Шустер live» на Першому національному запитання щодо причин виключення пані Королевської із фракції Савік Шустер поставив народному депутату («БЮТ-Батьківщина») Сергію Соболєву.  «Знаєте, на тлі цих питань, які тут обговорюються, я думаю, що це питання, яке якось пройде, визначиться», - сказав пан Соболєв. Нагадаємо, під час «Шустер live» ішлося про реакцію миколаївської влади на інцидент із згвалтуванням і підпалом юної дівчини Оксани Макар
 
«Детектор медіа»


detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY