detector.media
15.03.2012 19:42
Михайло Єрмолаєв залишає СТБ. Шеф-редактором новин стане Володимир Павлюк
Михайло Єрмолаєв залишає СТБ. Шеф-редактором новин стане Володимир Павлюк

З 1 травня Володимир Павлюк (на фото) очолить департамент інформаційно-аналітичного мовлення телеканалу СТБ. Він замінить на цій посаді Михайла Єрмолаєва, який залишає  телеканал у зв'язку із закінченням річного контракту. Про це «Детектор медіа» повідомила прес-служба каналу.

 

У прес-службі уточнили, що рішення не продовжувати контракт ухвалили спільно канал та Михайло Єрмолаєв.

 

Тим не менш, пан Єрмолаєв планує продовжувати співпрацю з телеканалом СТБ в якості режисера. «Я люблю новини і вони є важливими для мене, але мене завжди більше цікавило кіно, тому найближчим часом я планую зосередитися на цій сфері діяльності», - цитує його прес-служба.

 

Володимир Павлюк на сьогоднішній день є випусковим редактором програми «Вікна-новини». Він зайняв цю посаду 7 липня 2011 року. До цього працював шеф-редактором програми «Репортер» (Новий канал) і ведучим інформаційно-аналітичної програми «Сьогодні. Підсумки» на телеканалі TBі. Також працював автором і ведучим «Подробиць тижня» на «Інтері». Як писала ТК, з Нового каналу він був змушений піти у 2009 році після демонстрації в ефірі неофіційного відеоролику Юлії Тимошенко зі словами «Пропало всьо!».

 

Нагадаємо, Михайло Єрмолаєв очолив департамент інформаційно-аналітичного мовлення СТБ 1 травня 2011 року. Він прийшов на зміну Олексію Мустафіну, який 8 вересня 2010 року написав заяву на звільнення, але залишився працювати на СТБ, очоливши напрямок документально-публіцистичних програм телеканалу. Пан Єрмолаєв приїхав з Росії, де протягом семи років (з 2002 по 2009) був головним редактором каналу РБК-ТВ.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY