detector.media
15.03.2012 13:41
«Ціолковського» Film.ua номінували на Х’юстонський фестиваль

Докудрама «Дивовижні світи Ціолковського» кінокомпанії Film.ua номінована в категорії «Документальний фільм» на 45-му Х'юстонському фестивалі (WorldFest Houston). Про це зазначається на сайті продакшну.

 

Фестиваль пройде з 13-22 квітня, а церемонія Gala Remi Awards буде проведена 20-22 квітня в Х'юстоні, США.

 

Нагадаємо, «Дивовижні світи Ціолковського» у цьому році також номінували на New York Festivals International Television & Film Awards в категоріях «докудрама».

 

Як писала ТК, цього року у Х'юстонському фестивалі візьме участь також стрічка Star Media «Мільйонер»

 

WorldFest був заснований в 1961 році і є одним з найстаріших кінофестивалів у світі. WorldFest проводить конкурс у різних категоріях, включаючи телевиробництво, виробництво кіно та відео, документальні фільми, телереклами, музичні відео, нові медіа, студентські та експериментальні фільми та сценарії, які потребують продюсування.

 

На відміну від фестивалів у Каннах, Торонто та американського «Санденс», які включають дві категорії повнометражного і короткометражного кіно, WorldFest складається з 12 головних конкурсів і більше 200 підкатегорій. Переможці в шести головних категоріях будуть подані на Seoul Drama Awards і USA Film Festival.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY