detector.media
05.03.2012 16:53
Міліція не порушуватиме кримінальної справи щодо побиття представниці «Репортерів без кордонів»

Міліція не порушуватиме кримінальної справи щодо побиття представника міжнародної журналістської організації «Репортерів без кордонів» в Україні Оксани Романюк. Про це в блозі на «Українській правді» повідомив керівник бюро «Свідомо» Єгор Соболєв.

 

Нагадаємо, Оксану Романюк вдарили кулаком в обличчя, перешкоджаючи знімати на мобільній телефон забудову під будинком, де вона мешкає.

 

«Віктор Орлов (дільничний міліціонер) підписав відмову в порушенні кримінальної справи. Тому що нападник сказав йому, що він нікого не бив», - зазначив пан Соболєв.

 

За його словами, постраждала зафіксувала побої та написала дві заяви до міліції. Активісти організації «Самоврядна альтернативна мережа» дізналися прізвище та адресу нападника.

 

«Пройшов місяць. Прокуратура Подільського району на чолі з Юрієм Севруком не побачила в цій історії перешкоджання журналістський діяльності (бо в Романюк не було при собі посвідчення журналіста). Але пообіцяла, що міліція розслідує справу про хуліганство», - підкреслив Єгор Соболєв.

 

Оксана Романюк зазначила, що коментуватиме свої подальші дії після того, як отримає відповідь на свій запит з міліції.

 

«Детектор медіа» намагається отримати коментар у речника київської міліції.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY