detector.media
01.03.2012 17:55
Журналістів «1+1» і сайту «Думская.net» Костусєв виключив з делегації, яка летіла в Грузію

Знімальну групу «1+1» та журналістів сайту «Думская.net» мер Одеси Олексій Костусєв виключив зі складу делегації, яка мала летіти в Грузію. Про це повідомляє «Думская.net».

 

За інформацією видання, окрім політиків, чиновників та організаторів візиту (громадська ініціатива «Назустріч реформам» спільно з генеральним консульством Грузії в Одесі) до Тбілісі у складі делегації мали летіти й акредитовані журналісти.

 

Журналістів запрошували організатори, які також оплачували їм переліт. Однак за 10 хвилин до вильоту кореспондентів «Думская.net» та «1+1» попросили залишити літак.

 

Як пише «Думская.net», після того, як літак злетів, виключені зі складу делегації журналісти сиділи в кімнаті охорони Одеського аеропорту 2,5 години, а також їм довелося писати пояснювальну записку на ім'я керівника сектору охорони контрольного пункту про причини відмови від рейсу.

 

Як розповів у коментарі «Детектор медіа» керівник департаменту інформаційного мовлення «1+1» Сергій Попов, від «1+1» у Грузію мав летіти одеський кореспондент каналу Сергій Осадчук з оператором. За словами пана Попова, мер виключив журналістів зі складу делегації без пояснень. «Можливо Костусєву не подобається програма "1+1" "Голос країни" чи ТСН, або може він не любить "Міняю жінку". Тому що мені важко пояснити причини його поведінки. Він просто сказав, що не хоче, щоб знімальна група "1+1" летіла з ним у пулі», - сказав він.

 

Як реагувати на цей інцидент, пан Попов поки що не вирішив, оскільки щойно дізнався про нього.

 

«Детектор медіа» звернулася із запитанням про причини виключення журналістів з делегації до відділу зв'язків зі ЗМІ Одеської міськради.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY