detector.media
01.03.2012 14:05
ТЕТ запускає комедійне серіаліті «Бар “Дак”»

12 березня на телеканалі ТЕТ стартує комедійне серіаліті «Бар "Дак"». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Проект подаватиме реконструкції анекдотичних та незграбних життєвих історій. Щотижня у барі «Дак» зустрічааються четверо подруг та приятелів, які обговорюють і радяться щодо курйозних випадків у своєму житті. За розмовою стежить та коментує її бармен Андрій (Андрій Мерзлікін, «Теорія зради»).

 

«Відправили секретне повідомлення небажаному адресату? Лише дійшовши до роботи помітили, що забули одягнути спідницю? Закохалися у гея? З ким не буває?! Зізнаймося - такі ситуації траплялися з кожним. Безглузді та курйозні, брутальні та кумедні до сліз. Про них не розкажеш батькам, а от друзі з радістю обговорять цей epic fail за чашкою кави», - йдеться в анонсі каналу.

 

Керівник проекту Вікторія Лєзіна-Масляна зазначила, що при розробці кожного сюжету автори сценарію додавали щось із власного досвіду:  «Комусь може здатися, що історії, які ми розповідаємо, надто відверті, але подібні "лажі" траплялися з кожним. Тому в багатьох ситуаціях телеглядачі зможуть впізнати себе і відверто посміятися».

 

Виробництво програми здійснює «1+1 продакшн».

 

Нагадаємо, раніше генеральний продюсер каналу ТЕТ Ірина Костюк розказувала, що канал планує проект у незвичному жанрі «реконструкція життєвих лаж».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY