detector.media
01.03.2012 12:44
«Кореспондент.net» транслюватиме виборчий марафон каналу «Дождь»

Український інтернет-ресурс «Корреспондент.net» транслюватиме спеціальний марафон російського телеканалу «Дождь» з нагоди виборів президента Росії, що відбудуться 4 березня. Про це повідомляє прес-служба Українського медіахолдингу, до якого входить «Корреспондент.net».

 

У прес-службі наголосили, що «Дождь» уперше віддає трансляцію свого ефіру в реальному часі на сторонній ресурс.

 

Спецмарафон «Виборчком у прямому ефірі» («Избирком в прямом эфире») пройде в неділю, 4 березня, з 10:00 до 1:00 за київським часом (з 12:00 до 3:00 за московським). Протягом всього дня глядачі в режимі реального часу стежитимуть за тим, як іде голосування в Росії.

 

З 10:00 до 19:00 за київським часом (з 12:00 до 21:00 за московським) заплановано денний ефір, під час якого транслюватимуться новини, прямі включення кореспондентів каналу, які стали співробітниками, спостерігачами на виборчих дільницях, голосування і коментарі відомих осіб, включення з регіонів. Новини і включення супроводжуватиме жива музика.

 

З 19:00 до 1:00 за київським часом (з 21:00 до 3:00 за московським) триватиме «Ніч після виборів». У прямому ефірі в студії «Дождя» політики, соціологи, журналісти, блогери та громадські активісти обговорять вибори, що минули, та проаналізують перші результати голосування. Очікуються включення з ЦВК, виборчих штабів кандидатів, з можливих вуличних акцій протесту. Серед очікуваних гостей - кандидати в президенти Російської Федерації.

 

Коментуючи спільний проект з телеканалом «Дождь», головний редактор «Корреспондент.net» Юлія Мак-Гаффі висловила впевненість у тому, що аудиторії сайту сподобається контент «креативного, яскравого і прогресивного каналу, яким є "Дождь"».

 

Головний редактор «Дождя» Михайло Зигар назвав «Корреспондент.net» «найкращим новинним ресурсом в Україні» і «зовсім не відмороженим».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY