detector.media
29.02.2012 13:12
Піховшек хотів у марафон «Віктор Янукович. Два роки умовно», а його не покликали

Журналіст В'ячеслав Піховшек висловлював бажання взяти участь в інтернет-марафоні «Віктор Янукович. Два роки умовно». Про це він повідомив «Детектор медіа», прочитавши опубліковану ТК інформацію про те, що  запрошені симпатики нинішньої влади з різних причин не могли взяти участь у марафоні.

 

В'ячеслав Піховшек зазначив, що надіслав смс-повідомлення з відповідним змістом одному з модераторів марафону Мустафі Найєму.

 

У коментарі «Детектор медіа» Мустафа Найєм зазначив, що формуванням списку гостей займались інші організатори, яким він лише пропонував кандидатури: «Щодо В'ячеслава  Піховшека, то ми його не запрошували через те, що деякі мої колеги не вважають його колегою».

 

Нагадаємо, інтернет-марафон творчого об'єднання «Четверта студія» до дворіччя президентства Януковича - «Віктор Янукович. Два роки умовно» - пройшов 27 лютого. Участь у марафоні взяли Євген Сверстюк, Олександр Положинський (лідер українського гурту «Тартак»), Влад Троїцький (художній керівник театру «Дах»), Юлія Мостова (головний редактор «Дзеркала тижня. Україна»), Олексій Мустафін (заступник керівника СТБ), Микола Княжицький (гендиректор ТВі), Сергій Квіт (президент Києво-Могилянської академії), Ростислав Шапошніков (керівник сайту «Дорожній контроль»), Олекса Шалайський (головний редактор сайту «Дзеркала тижня»), Олександр Володарський (журналіст, художник, блогер), письменники Оксана Забужко, Юрій Винничук та брати Капранови, адвокат Валентина Теліченко та інші.

 

За словами журналістки ТВі Анастасії Станко, було запрошено й чимало симпатиків нинішньої влади, серед них: Ольгу Сумську, Ларису Скорик, Петра Толочка, Віктора Павліка, а також представників трьох найбільших церков. Однак вони з різних причин відмовилися прийти.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY