detector.media
27.02.2012 16:41
Журналіст «Експресу» отримала премію від депутата Бережної за розслідування про Слюсарчука

Народний депутат Ірина Бережна (фракція Партії регіонів) заснувала щорічну премію за найкраще журналістське розслідування. Про це повідомляє її прес-служба.

 

За підсумками 2011 року цією премією нагороджена журналістка газети «Експрес» Світлана Мартинець за публікації про діяльність псевдопрофесора Андрія Слюсарчука. Розмір премії - 5 тис. грн.

 

Крім того пані Бережна також перерахувала 5 тис. грн у фонд допомоги двох хворих дітей, які постраждали від лікування псевдопрофесора. Журналістка Світлана Мартинець також вирішили перерахувати кошти на рахунок цих дітей.

 

Як розповіла пані Мартинець, у ході розслідування вона познайомилася з матір'ю Катерною Колядою, синів якої лікував псевдолікар. «Тому премія, яку зі своєї доброї волі побажала надати пані Ірина, належить не журналісту чи газеті. Я її передаю прямому адресату - хворим дітям Катерини Коляди», - додала вона.

 

Нагадаємо, львівська газета «Експрес» оприлюднила цикл журналістських розслідувань, у яких звинуватила Андрія Слюсарчука у фальсифікаціях, незаконній лікарській діяльності і навіть убивствах. Андрій Слюсарчук був затриманий міліцією у межах кримінальної справи і наразі перебуває у Львівській обласній психіатричній лікарні, де проходить відповідну експертизу.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY