detector.media
27.02.2012 13:00
«1+1» покаже документальний фільм BBC «Путін, Росія і Захід»

1 березня на каналі «1+1» відбудеться прем'єра чотирисерійного документального фільму виробництва британської корпорації ВВС «Путін, Росія і Захід» (Putin, Russia and the West). Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Перші дві серії фільму на «1+1» вийдуть 1 березня о 23:00, продовження - 2 березня в той же час.

 

Творці фільму - автор сценарію Норма Персі і телекомпанія Вrook Lapping - поставили собі завдання «розповісти справжню історію одного з найвпливовіших людей світу». У фільмі BBC багато інтерв'ю з високопадовцями й дипломатами, екс-держсекретарями США Коліном Пауелом і Кондолізою Райс, президентом США Бараком Обамою, екс-президентом України Леонідом Кучмою, президентом Росії Дмитром Медведєвим і президентом Грузії Михайлом Саакашвілі. Однак сам Володимир Путін, за словами Норми Персі, не відповів на її прохання взяти участь у зйомках.

 

Перша серія фільму розпочинається із зустрічі Путіна з Джорджем Бушем у червні 2011 року, коли американський президент сказав: «Я подивився прямо в очі Путіну і змог уловити в них особливості його душі». У другому епізоді «Загрози демократією» екс-президент України Леонід Кучма розповідає про вибори в Україні у 2004 році і про роль Росії в тих подіях. Третя серія називається «Війна», і в ній ідеться про конфлікт між Росією та Грузією в серпні 2008 року. У заключній серії фільму «Початок з нуля» - про відносини Дмитра Медведєва з Бараком Обамою, а також про тандем Путіна й Медведєва.

 

«Путін, Росія і Захід» вийшов на BBC в січні 2012 року. У Росії стрічка пройшла на каналі НТВ 25 і 26 лютого.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY