detector.media
22.02.2012 18:27
Організатори «Міс Галичина» погрожували закриттям тернопільському сайту

Організатори конкурсу краси «Міс Галичина-2012» вимагали від тернопільського сайту «Про все» переробити або вилучити відео, зняте під час кастингу на конкурс, розповів «Детектор медіа» головний редактор сайту Борис Машлянка. У разі невиконання прохання погрожували закриттям, повідомив головред сайту.

 

За словами Бориса Машлянки, сайт «Про все» зняв подію «у форматі реаліті-шоу» без  монтування. Організатори кастингу виявили незадоволення таким форматом сюжету, розповідає редактор; згодом йому зателефонували з прес-служби і запропонували змонтувати відео.

 

«Ми нікого не принижували. Ми вважаємо, що людям цікаво побачити якісь події за кадром: як поводяться, як жартують, ідуть, яка атмосфера... Чому вони раптом так-от відреагували... Наш сайт не практикує монтувати відео», - повідомив Борис Машлянка.

 

За його словами, після відмови перероблювати відео у прес-службі вимагали вилучити відео і з сайту, і з відеохостингу Youtube, інакше «керівництво з Ізраїлю може звернутись в компанію "Вордпрес", на основі якого зроблений сайт "Про все", і нас просто закриють», - говорить Борис Машлянка.

 

З аналогічною вимогою звертався й адміністратор заходу, стверджує пан Машлянка. За його словами, у нього є диктофонний запис розмови, і у разі необхідності він може його оприлюднити.

 

Прес-секретар конкурсу «Міс Галичина» Божена Городницька у розмові з «Детектор медіаю» відмовилися коментувати інцидент: «Ми вирішили не давати коментарів і не реагувати на цю ситуацію».  Вона додала, що в організаторів не було і немає наміру закривати сайт.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY