detector.media
21.02.2012 12:11
Фільм про Кличків виходить в український прокат 15 березня

З 15 березня в український прокат виходить фільм німецького режисера Себастьяна Денгарда* про боксерів Віталія та Володимира Кличків «Кличко» (Klitschko). Про це повідомляє спільнота «Братство Кличко».

 

Передпрем'єрні покази пройдуть з 12 березня у Києві, Одесі, Дніпропетровську, Тернополі та Львові. У Києві презентація відбудеться 12 березня за участі самих братів Кличків.

 

«Кличко» - це документальний повнометражний фільм тривалістю 110 хвилин, знятий у 2011 році в Німеччині. Він розповідає не лише про спортивні успіхи українських боксерів, але й про їхню родину, братську любов, про друзів і близьке оточення. У стрічці знімалися Віталій і Володимир Клички, Крис Бірд, Бернд Бьонте, Дон Кінг. Також у фільм увійшли перші інтерв'ю батьків Віталія і Володимира - офіцера авіації Володимира Кличка і вчительки молодших класів Надії Кличко.

 

Знімальна команда Себастьяна Денгарда провела з братами Кличками три роки, слідкуючи за ними по Україні, Німеччині, США, Канаді, Швейцарії, Австрії та Казахстану.

 

Світова прем'єра фільму «Кличко» відбулася у квітні 2011 року на кінофестивалі Роберта де Ніро Tribeca в Нью-Йорку. В Україні картина була представлена в липні 2011 року на Одеському міжнародному кінофестивалі.

 

Як писала «Детектор медіа», раніше планувалося, що «Кличко» вийде в український прокат у жовтні 2011 року.

 

Нині в Україні стрічку представляє компанія Top Ukraine та міжнародний благодійний фонд Олександра Онищенка «Батьківщина».

 

* Себастьян Денгард - відомий німецький кінорежисер, автор численних документальних телефільмів про Другу світову війну, зокрема стрічки «Сталінград», картин про історію німецьких міст і про спорт. Його роботи відзначені багатьма нагородами, у тому числі й телепремією Emmy. «Кличко» став першим фільмом, відзнятим Денгардтом для кінопрокату, а також дебютною стрічкою, присвяченою боксу.

 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY