detector.media
20.02.2012 17:49
Львівська влада ображена на друковані ЗМІ за великі розцінки на друк офіційних матеріалів
В ЛОДА кажуть, що через брак коштів не можуть виконувати закон про доступ до інформації

Львівські комерційні друковані видання погоджуються розміщувати офіційну інформацію Львіської ОДА за рекламними розцінками. Про це повідомив начальник аналітично-інформаційного управління головного управління з питань внутрішньої політики, преси та інформації ЛОДА Дмитро Посипанко 20 лютого під час прес-конференції, пише сайт Galinfo.

 

На думку пана Посипанка, розміщення нормативно-правових актів Львівської ОДА відповідно до закону «Про доступ до публічної інформації» потребує значних ресурсів.

 

Він пояснив, що на реалізацію закону ЛОДА закладено 100 тис. гривень, і додав, що найбільша проблема в тому, що друковані ЗМІ розглядають це як рекламу Львівської ОДА, тому й просять великі кошти за місце на своїх шпальтах. За його словами, вони тим самим перешкоджають виконувати закон про доступ до інформації.

 

Нагадаємо, що закон «Про доступ до публічної інформації» не зобов'язує органи влади оприлюднювати інформацію саме в друкованих ЗМІ. Вони можуть це зробити на офіційних веб-сайтах або в друкованих бюлетенях.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY