detector.media
15.02.2012 16:13
Закритий судом «Дорожній контроль» хоститиметься у Німеччині

Сайт «Дорожній контроль» (www.roadcontrol.org.ua/) переведе хостинг до Німеччини і найближчим часом відновить свою роботу. Про це  «Детектор медіа» розказав власник сайту Ростислав Шапошніков.

 

Ухвалу Деснянського суду міста Києва, якою було зупинено роботу сайту, пан Шапошніков має намір оскаржувати у суді. Однак він тепер вважає, що в Україні інтернет-видання не застраховане від тиску, тому навіть у разі відновлення роботи «Дорожнього контролю» має намір забезпечувати вихід сайту з Німеччини.

 

Поки здійснюватиметься переїзд серверів,  тимчасово працюватиме портал http://www.roadcontrol.com.ua/ - «Партизани Дорожнього контролю», де розміщуватимуться оперативні новини. Наразі на порталі вже можна переглянути відеозвернення працівників сайту.

 

За словами Ростислава Шапошнікова, причиною закриття стали коментарі під статтями. Анонімні користувачі начебто залишали негативні коментарі про інспектора спецпідрозділу ДАІ «Кобра» Гетманцева Г.В.: «І він, щоб на нього не розповсюджувались негативні коментарі, просить суд закрити увесь сайт».

 

Власник сайту переконаний, що це дуже небезпечний прецедент. «В Україні ще такого не було. Провина ще не доведена, не встановлені факти протиправних дій. Вони навіть не можуть юридично довести, що я власник сайту. Але вони закривають сайт, надіслали рішення хостинг-провайдеру, і він має це рішення виконати», - розповів «Детектор медіа» пан Шапошніков.

 

Нагадаємо, ухвалу Деснянського райсуду Києва про тимчасове (до моменту винесення судового рішення у справі) припинення роботи сайту «Дорожній контроль» було винесено 10 лютого на забезпечення позову Гетманцева Г. В. до власника сайту «Дорожній контроль» Ростислава Шапошнікова про захист честі, гідності, ділової репутації.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY