detector.media
14.02.2012 18:26
Інтернет-марафон «Віктор Янукович. Рік другий» відбудеться 27 лютого

Інтернет-марафон «Віктор Янукович. Рік другий», присвячений підбиттю підсумків другого року президентства Віктора Януковича, відбудеться 27 лютого. Про це повідомляється на офіційній сторінці у Facebook організатора проекту - творчого об'єднання «Четверта студія».

 

Раніше марафон планувався на 26 лютого.

 

За традицією, як це було під час марфону «Рік перший», ефір пройде без участі політиків. Підсумки попереднього року підіб'ють журналісти, художники, письменники, артисти і громадські діячі.

 

Організатори просять усіх охочих допомогти проекту звертатися у Facebook. Зараз вони шукають належне приміщення з виділеною лінією інтернет. Крім того, проекту терміново потрібні гостьові редактори, журналісти, здатні змонтувати сюжет і які мають доступ до монтажних станцій, адміністратори, аналітики.

 

Нагадаємо, що організаторами творчого об'єднання «Четверта студія» є Мустафа Найєм, Сакен Аймурзаєв, Кирило Казаков і Ольга Сушко.

 

Минулого року «Четверта студія» провела інтернет-марафони «Рік перший» 28 лютого до першої річниці Віктора Януковича та «Революція. 7 років потому» 22 листопада до сьомої річниці Помаранчевої революції.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY